Kedves Szülők és Szentimrés diákok!

A következőkben szeretném tájékoztatni Önöket és kedves diákjainkat

TÁMOP 3.1.5-09/A-2-2010-0525 azonosítószámú projektünkről.

A Szent Imre Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda 3 tanára vett részt kétéves pedagógus továbbképzésen a részben hazai, részben uniós támogatású TÁMOP 3.1.5-09/A-2-2010-0525 azonosítószámú „A pedagógiai kultúra korszerűsítése a hátrányos helyzetű és tehetséges diákok képzésében, az információs társadalom nyújtotta lehetőségek alkalmazásában – minőségfejlesztés a szakvizsgázott pedagógusok számának növelése által” című pályázatával. A projekt 2012. október 31-én zárult.

A két év során Bartháné Cserny Katalin a Debreceni Egyetemen informatikatanári szakvizsgát tett. Hubai Levente gyermek-és ifjúságvédelmi felelős szakvizsgát szerzett a Debreceni Egyetem Család-, gyermek- és ifjúságvédelem pedagógiája szakirányú továbbképzésén. Kaszásné Tóth Judit az ELTE tehetségfejlesztő szaktanácsadó képzésén végzett.

A pályázatnak köszönhetően a pályázatban résztvevők 50%-os munkaidő-kedvezménnyel- melynek költségét a pályázati forrás biztosította - nyugodtabb körülmények között több időt fordíthattak tanulmányaik végzésére, az eredményes felkészülésre. A kollégák képzési költségeit, tandíját, jegyzeteit, útiköltségét szintén az elnyert 11.999.140 Ft pályázati összeg finanszírozta.

A pedagógusok a szakirányú továbbképzéseken megszerzett tudással felvértezve folytathatják munkájukat a 2012-13-as tanévben, melynek során több tudományterületen számos gazdagító programmal, a tehetséges és a hátrányos helyzetű diákokat egyaránt segítve járulnak hozzá a minőségi oktató-nevelő munkához.

Tisztelettel: Kaszásné Tóth Judit projektmenedzser

Nyíregyháza, 2012. 10.31.

bővebb információ:
Kaszásné Tóth Judit
projektmenedzser

telefon/fax: 42/444-300

Szent Imre Katolikus Gimnázium,
ÁLtalános Iskola, Kollégium és Óvoda
4400 Nyíregyháza, Ungvár sétány 19.
email:  info@sztimre-nyh.sulinet.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu